Over Reuse

GevelDe voorbije 50 jaar heeft Reuse een ruime ervaring opgebouwd in de internationale logistiek, transport en douane. Alles is begonnen met de uitvoer van landbouwproducten. Tegenwoordig beheersen we echter alle aspecten van de international logistiek en kunnen we op maat gemaakte oplossingen aanbieden voor zowat elk type cargo en transport.

Met de steun van onze aandeelhouders, hebben we een sterke financiële basis opgebouwd om alle noden te beantwoorden, van klein tot groot. Met een flexibel, maar ervaringrijk team, slagen we erin zowel bekende multinationals als KMO’s tevreden te stellen dankzij een klantgebonden aanpak.

Het is onze betrachting u, als klant en partner, te laten concentreren op uw kernactiviteit en uw zorgen om transport en logistiek weg te nemen. Zo kan u uw tijd en moeite besteden aan wat u het best kan. Wij zullen naar uw noden luisteren en u helpen met wat wij best kunnen.

Reuse NV

Datum van oprichting :   1959
Adres :   Te Boelaerlei 37
    2140 Antwerpen
Belgium
BTW :   BE 0404 543 547
Juridische entiteit  :    N.V.
Douane immatriculatienummer :     886
Vergunning vervoerscommissionair :   0313001

  
Algemene voorwaarden :
Wij voeren onze opdrachten uitsluitend uit op basis van de
Algemene Belgische Expeditie Voorwaarden 2005 en handelen uitsluitend als commissionair-expediteur onder Belgisch recht. Deze voorwaarden werden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 juni 2005 onder nr. 05090237 en worden u gratis toegezonden op eerste verzoek.

REUSE - Real Experts to USE and RE-USE