REUSE steunt "Bike with Diabetes"

REUSE wil de missie van een diabetes patiënt die het project heeft opgezet om per fiets van Noord tot Zuid-Afrika te reizen. We willen het publiek, en vooral andere diabetes patiënten, tonen dat het mogelijk is om solo in moeilijke omstandigheden te reizen. Tegelijkertijd, hopen we geld te kunnen inzamelen voor diabetes en andere gerelateerde projecten in Afrika.
https://bikewithdiabetes.com/

REUSE TRADING NV

Op 1 april 2015 richtten we de nieuwe firma REUSE TRADING NV op. Dit bedrijf zal louter toegewijd zijn aan de trading activiteit. Aangezien logistiek een belangrijk element van de trading is, zal REUSE TRADING blijven steunen op de ruime ervaring van REUSE. Ondertussen zijn REUSE NV en REUSE TRADING NV verhuisd naar ruimere kantoren. Alle actuele info hieromtrent:

REUSE TRADING NV
Berchemstadionstraat 76/2
2600 Berchem
Belgium
BTW BE 0627.682.941

Mensen

We zijn steeds op zoek naar mensen die ons team willen vervoegen. Voor zowel de expeditie als de trading activiteit zoeken we op korte termijn naar gemotiveerde m/v die er graag tegenaan gaan. Ervaring in de logistiek is een plus, maar geen must! Contacteer ons via de website indien je interesse hebt

Reuse Trading

ReuseTrading

REUSE NV is een tradingactiviteit gestart en verdeelt sinds kort een uitgebreide waaier aan grondstoffen voor de basis industrie in Afrika. Buigend op het groot klantennetwerk en een expertise in de internationale bevrachting, zorgt "Reuse Trading" ervoor dat producenten en gebruikers met elkaar in contact gebracht worden. Onze focus ligt op allerhande detergenten, zeep en cosmetica, maar we trachten continu nieuwe markten en producten te ontwikkelen.

 

AEO

AEO-logo

Reuse NV behaalde het AEO-certificaat Douanevereenvoudiging en Veiligheid” nr. AEOF0000145GDA op 10.07.13. Het certificaat staat Reuse toe gemakkelijker toegang te hebben tot vereenvoudigde douaneprocedures en eenvoudiger de veiligheidsvoorschriften na te leven bij het binnenkomen en verlaten van goederen in de Europese unie.